zondag 5 februari 2017

Sauna brunch loop

Naaldwijk, gemeente Westland (ZH)

5,6 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Sauna brunch loop is inmiddels verlopen.

Elke eerste zondag van de maand vindt de sauna brunchloop plaats. Er wordt dan een trimloop gehouden van 5,6/10 en 15 km. Na een gezamenlijke warming up gaan de lopers om 10.00 uur van start. (Inschrijven tot 15 min. voor de start) Aansluitend kunnen ze zich tegoed doen aan een brunch en gebruik maken van de saunafaciliteiten tot 14.00 uur.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Sauna brunch loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Sauna brunch loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Sauna brunch loop.