zaterdag 20 mei 2017

Loopfestival Leidsche Rijn

Vleuten, gemeente Utrecht (UT)

3 km - 5 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Loopfestival Leidsche Rijn is inmiddels verlopen.

DivaRun maakt zaterdagavond beslist
een feest voor het oog!

Zaterdagavond is onze ladiesnight. Vanaf 19.00 uur staat deze volledig in het teken van de sportieve vrouw met stijl. Jonge dames vanaf 12 jaar tot … het maakt echt niet uit welke leeftijd. Als je maar sportief en vrouw bent en hardlopen leuk vindt.

Of je nu snel bent of wat minder snel, dat is niet het belangrijkste. Het plezier en de fun staan voorop. Met elkaar, vriendinnen, buurvrouwen, dochters, kleindochters, moeders of oma’s een sportieve prestatie neerzetten. Gewoon heel gezellig samen hardlopen. Kies de afstand die bij jou past, 3 kilometer of 5 kilometer.

Parcours
Voor de beginners en de jongere dames hebben we een leuk 3 km parcours uitgezet door het Maximapark. Wil je toch meer uitdaging dan is er een aantrekkelijk 5 km parcours, dat deels door het Maximapark gaat maar ook de prachtige Alendorperweg aandoet en via 't Lint naar de finish.

Dus vriendinnen, buurvrouwen, moeders, dochters, zussen, allemaal dagen wij jullie uit om mee te doen. Plezier in hardlopen staat voorop!
Supporters worden natuurlijk van harte uitgenodigd om de ladies aan te moedigen langs het parcours. Nadien is er een leuk programma met optredens op het grote podium op het festivalterrein. Ook worden daar de prijzen uitgereikt.
Voor goede catering wordt dan natuurlijk ook gezorgd!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Loopfestival Leidsche Rijn.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Train voor het loopevenement Loopfestival Leidsche Rijn met de volgende trainingsschema's:

5 km zo snel mogelijk (20-25 min)
5 km snelle eindtijd (25-30 min)
5 km uitlopen (≥ 30 min)
5 km uitlopen beginnersschema

De uitslagen van het loopevenement Loopfestival Leidsche Rijn zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Loopfestival Leidsche Rijn.