zondag 26 november 2017

Zakloop

Nisse, gemeente Borsele (ZE)

2,1 km - 7,5 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Zakloop is inmiddels verlopen.

Op zondag 26 november organiseert atletiekvereniging AV 56 de 18e editie van de Zakloop in Nisse. Op het programma staat de Grote Zakloop over een afstand van 21.1 kilometer (halve marathon). Wie dat te ver vindt kan meedoen aan de Kleine Zakloop over een afstand van 7.5 kilometer. Ook aan de jeugd wordt gedacht. Zij kunnen meedoen aan de Mini Zakloop over 2.1 kilometer.
De start en finish is op het dorpsplein van Nisse. Voor-inschrijven is mogelijk vanaf 1 september 2017 tot vrijdag 24 2017 november 12:00 uur via de website van de Zakloop: www.zakloop.nl Na-inschrijven is ook mogelijk op 26 november vanaf 11:00 uur in het Dorpshuis. Dat is wel een stuk duurder.
De start van de mini-jeugd is om 12:30 uur. De Grote Zakloop start om 13:00 uur en de Kleine Zakloop om 13:15 uur. Voor alle deelnemers is er een leuke herinnering.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zakloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Zakloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Zakloop.