zaterdag 21 januari 2017

Running Dead

Groningen (GR)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Running Dead is inmiddels verlopen.

Graag stellen wij ons aan u voor, wij zijn 6 studenten aan de Hanzehogeschool te Groningen. Op dit moment volgen wij de minor Eventmanagement. Als onderdeel voor deze minor moeten wij een event organiseren, de gemaakte winst voor dit event gaat naar een goed doel. Wij hebben gekozen voor het Rode Kruis.

Het event wat wij organiseren is een zombie run genaamd Running Dead. Het event vindt plaats op het voormalig Suikerunie terrein te Groningen op 21 januari 2017. Dit is een obstakel run met het vernieuwd spel evenement met als thema zombies. Dit betekent niet dat je alleen de obstakel run moet lopen maar dat je ook moet uitkijken voor de zombies die tijdens de run achter je aan zitten. Het ultieme doel is, zo min mogelijk gepakt te worden door de zombies. In Amerika is dit al een enorme rage, wij willen dit idee graag naar Groningen brengen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Running Dead.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Running Dead zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Running Dead.