zondag 11 juni 2017

Ladiesrun Rotterdam

Rotterdam (ZH)

5 km - 7,5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Ladiesrun Rotterdam is inmiddels verlopen.

Op zondag 11 juni 2017 vindt de elfde editie van Ladiesrun Rotterdam plaats vanaf Ahoy Rotterdam. Dit jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen kent drie afstanden; 5 km, 7,5 km en 10 km.

De Ladiesrun Rotterdam is bij uitstek het sportieve uitje voor jou en jouw vriendinnen, zussen, moeder of collega's. Het gaat niet om winnen, maar lopen voor Pink Ribbon of voor jouw eigen doel. Het mooie aan dit loopevent is dat iedereen kan meedoen, dus ook jij. Maar de Ladiesrun Rotterdam is meer dan lopen alleen. Het is een lifestyle event waar je bij geweest moet zijn. Ahoy Rotterdam is namelijk hét trefpunt om voor en na het lopen gezellig samen te komen met andere loopsters én natuurlijk je eigen fans.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ladiesrun Rotterdam.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Ladiesrun Rotterdam zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.