zaterdag 23 september 2017

STAPloop

Brunssum (LI)

3 km - 5 km - 10 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement STAPloop is inmiddels verlopen.

De STAPloop wordt gehouden in het prachtige natuurgebied, De Brunssummerheide. Start- en finish locatie zijn de sportvelden van Voetbalvereniging Langeberg Brunssum, gelegen aan de rand van de Brunssummerheide. De STAPloop bestaat uit 4 onderdelen, een 3 km jeugdloop, de 5 km trimloop, de 10 km hoofdloop en de 12 km Team estafetteloop.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement STAPloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement STAPloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Brunssum (LI).
Meer hardloopevenementen in Brunssum (LI).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement STAPloop.