zaterdag 4 februari 2017

Staphorsterbos Night Trail

Staphorst (OV)

5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Staphorsterbos Night Trail is inmiddels verlopen.

De inschrijving voor de tweede trail in samenwerking met Staatsbosbeheer is geopend. Op 4 februari vind de Staphorsterbos Nighttrail plaats. Een unieke mogelijkheid om in het donker door dit gebied te gaan met een hoofdlampje op. Inschrijving vind plaats via inschrijven.nl en als je zoektterm Staphorst invoert komt het helemaal goed. De afstanden zijn 5 - 10 en 15km. Jouw inschrijfgeld wordt ge´nvesteerd door Staatsbosbeheer in het aanpassen en updaten van het beleefpad in het bos. Je ontvangt natuurlijk wel een herinnering.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Staphorsterbos Night Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Staphorsterbos Night Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Staphorsterbos Night Trail.