zaterdag 14 januari 2017

Henschotermeer Games

Woudenberg (UT)

1,2 km - 2,5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Henschotermeer Games is inmiddels verlopen.

De Henschotermeer Games is een gezellig en sportief evenement geschikt voor de hele familie en duursporters actief in verschillende disciplines.
De organisatie van de Henschotermeer Games streeft ernaar om zowel in de zomer als in de winter voor ieder wat wils te bieden. Dit jaar in de winter een uitdagende lange cross duathlon voor de vrouwen en mannen van de lange adem, 5km hardlopen - 22km fietsen - 2,5km hardlopen. Voor sporters die eens een combinatiesport willen proberen is de korte duathlon van 2,5km - 11km - 1,2km uitermate geschikt.
Voor de pure hardlopers is er een korte cross van 2,5km en een lange cross van 10km. De kinderen kunnen zich uitleven op een cross van 1,2km door zand en over het eiland.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Henschotermeer Games.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Henschotermeer Games zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Henschotermeer Games.