vrijdag 9 juni 2017

Maastrichts Mooiste City Centre Trail

Maastricht (LI)

10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Maastrichts Mooiste City Centre Trail is inmiddels verlopen.

Deze trail is een heuse verkenningstocht door Bourgondisch Maastricht. De trail kent geen wedstrijdelement en tijdregistratie. Het parcours van circa 10 km zal lopen door nog onbekende gebieden in Maastricht, waarbij onder andere steegjes, tuinen en trappen niet gemeden worden. De deelnemer krijgt ook de kans om door gebouwen te lopen! Altijd al eens willen rennen door een bioscoopzaal? Of een museum?

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Maastrichts Mooiste City Centre Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Maastrichts Mooiste City Centre Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Maastrichts Mooiste City Centre Trail.