zondag 31 december 2017

Rabobank Sylvestercross

Soest (UT)

1,2 km - 2 km - 3,2 km - 4 km - 6 km - 8 km - 10,4 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Rabobank Sylvestercross is inmiddels verlopen.

De Rabobank Sylvestercross wordt altijd op oudejaarsdag georganiseerd met individuele wedstrijden voor de jeugd, senioren, masters, prominenten en prestatielopen voor recreatieve lopers. Daarnaast zijn twee teamlopen in het programma opgenomen: de Rabobank Sylvester BusinessRun en de BINK Sylvester Scholierencross (voor leerlingen van basisscholen).

In Soest is sprake van een echte cross. Zowel de start als de finish vinden plaats in duinzand. Het overige gedeelte van het parcours gaat over onverharde bospaden. Alom is men van mening dat de Sylvestercross door deze prachtige omgeving "de mooiste cross van Nederland" is.

Aan de Sylvestercross doen jaarlijks circa 4000 sporters mee, de helft in de wedstrijden voor atleten van atletiekverenigingen met een wedstrijdlicentie en de andere helft in de recreatieve prestatielopen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rabobank Sylvestercross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Rabobank Sylvestercross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Soest (UT).
Meer hardloopevenementen in Soest (UT).