zondag 24 september 2017

Hondsrun 2017

Taarlo, gemeente Tynaarlo (DR)

3 km - 6 km - 9 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Hondsrun 2017 is inmiddels verlopen.

Zondag 24 september 2017 vindt de 3e Hondsrun plaats bij het Noordlaarderbos vanuit het Natuurvriendenhuis “De Hondsrug” (Nivon). Voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden is dit bij uitstek de kans te genieten van een sportief evenement, waarop de beleving van sport in een aantrekkelijke en inspirerende omgeving voorop staat. Ook als voorbereiding voor de 4 Mijl is dit evenement een goede opstap en test.
Het is een half verhard parcours (schelpenpad en 500 m hard zand) die vanuit Natuurvriendenhuis “De Hondsrug” begint en waar ook de finish is. De Hondsrun wordt een vast jaarlijks terugkerend evenement dat je niet wilt missen. Een mooie omgeving en enthousiaste vrijwilligers die bij het parcours van 3 km ondersteunen zorgen voor een plezierig loopevenement.
Inschrijven en tijdstip start:
Inschrijven kan op de dag zelf, waarbij de inschrijftafel binnen is aangegeven. Tussen 10.30 en 11.30 kan men zich inschrijven. De start is om 12.00 uur voor de ingang van het parkeerterrein.
Kosten deelname:
De deelname per persoon bedraagt € 5,-- , bij inschrijving ontvangt u het Startnummer met spelden voor bevestiging aan voorkant. Een herinneringsmedaille wordt uitgereikt bij binnenkomst na het afleggen van de gewenste afstand.
Het parcours:
Het parcours is een ronde van 3 km, waarbij deelnemers voor 6, 9 of 12 km hun rondes kunnen vervolgen. De maximumafstand bedraagt 12 km.
Informatie:Voor meer informatie kan u contact opnemen met Marcel Wetsteijn, 0627432803 of per email op m.wetsteijn@ziggo.nl.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hondsrun 2017.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Hondsrun 2017 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.