zaterdag 12 augustus 2017

Bradelierloop

De Lier, gemeente Westland (ZH)

1 km - 3 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Bradelierloop is inmiddels verlopen.

Kom jij ook naar de 32e editie van de Bradelierloop?
Bradelierloop is een interessante loop in het Westland waar gezelligheid voorop staat. Het parcours gaat over de weg en je loopt door een stukje dorp, langs een kanaal en tussen de Westlandse kassen door. Onderweg maken we het gezellig met diverse muziekpunten en loop je regelmatig langs waterposten.
Ook dit jaar kiest de organisatie ervoor om geen herinnering uit te delen aan de deelnemers maar geld te schenken aan enkele goede doelen.
Tot zaterdag de 12e augustus!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bradelierloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Bradelierloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Bradelierloop.