zaterdag 20 mei 2017

Vliegende Vrouwen Run

Pijnacker, gemeente Pijnacker-Nootdorp (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Vliegende Vrouwen Run is inmiddels verlopen.

Dé Ladiesrun van het Oostland. Je loopt met zo'n 400 dames door het prachtige natuurgebied de Groenzoom. In het gebied fladderen de mooiste vogels rond, zijn er prachtige watertjes, schattige bruggetjes én de route is ook nog eens geheel autovrij. Niemand minder dan oud-Olympisch atleet Robert Lathouwers verzorgt de warming-up en geeft het startschot. Bij de finish ontvang je een mooie medaille en een kleine attentie. De winnaressen ontvangen een gave prijs.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Vliegende Vrouwen Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Vliegende Vrouwen Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Vliegende Vrouwen Run.