zaterdag 14 januari 2017

Crossen door de Gorzen

Ridderkerk (ZH)

5,1 km - 10,2 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Crossen door de Gorzen is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 14 januari 2017 organiseert Team315 voor het vierde jaar op rij dé Roparun Team315 Cross door de Gorzen in Ridderkerk.

De start en finish zijn op de Gorzenweg. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: 5,1 km (1 rondje) en 10,2 km (2 rondjes). Inschrijfkosten komen geheel ten goede van de Roparun.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Crossen door de Gorzen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Crossen door de Gorzen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Crossen door de Gorzen.