zondag 14 mei 2017

Vuurtorenloop

Vlieland (FR)

9,3 km - 18,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Vuurtorenloop is inmiddels verlopen.

De Vuurtorenloop, MOOI ZWARE hardloopwedstrijd!

De Vuurtorenloop Vlieland is een jaarlijks terugkerend hardloop- en wandelevenement op Vlieland. De vuurtorenloop bestaat uit twee wandelingen, een hardloopwedstrijd en een jeugdloop verdeelt over twee dagen.
De hardloopwedstijd op zondag kent twee afstanden, te weten 5 zeemijl (9,5 km) en 10 zeemijl (18,5 km). De route bestaat uit een inspirerend, gevarieerd maar bovenal uitdagend parcours: door bos en dorp, over duin en strand. Onderdeel van de hardlooproute is tevens de beklimming van het Vuurtorenduin (43 m. hoog en 14,5% stijgingspercentage). De slogan van de hardloopwedstrijd is dan ook niet voor niets ‘Mooi zwaar!’
Tijdens deze route kun je jezelf ultiem uitdagen door mee te doen aan de sprint om de snelste tijd neer te zetten de top van het Vuurboetsduin te beklimmen: een stijgingspercentage van 15 %, een hoogte van 43 meter en een totale lengte van 420 meter. Niveau: sloper. Knal tijdens dit evenement zo snel mogelijk naar boven en wie weet win je met de snelste tijd (mits je vervolgens het parcours uitloopt).

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Vuurtorenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Vuurtorenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Vlieland (FR).
Meer hardloopevenementen in Vlieland (FR).