zondag 30 april 2017

Treechloop

Maastricht (LI)

11,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Treechloop is inmiddels verlopen.

Op zondag 30 april 2017 wordt op en rond de St. Pietersberg te Maastricht voor de 40e maal de TreechLoop georganiseerd. De loop met een lengte van 11,5 km is een van de meest populaire hardloop wedstrijden in de regio. Veel vrouwen en mannen doen jaarlijks mee aan deze pittige loopwedstrijd. Het startschot valt om 14.00 uur.

De organisatie is in handen van Atletiek Maastricht in samenwerking met Watersportclub Treech ’42, die onder meer de lokatie en faciliteiten ter beschikking stelt. Topatleten zijn welkom, maar krijgen geen startgeld, noch enige andere vergoeding.

Bij Inschrijven:
De inschrijvingen gaan op eind januari 2017 open.

Voor-inschrijven kan tot met woensdag 26 april 2017. Nainschrijven kan op zondag 30 april 2017 van 12.00 tot 13.30 uur in de kantine van de Watersport club “Treech ’42”.

info en contact: noel@jaminon.net


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Treechloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Treechloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Treechloop.