zaterdag 4 maart 2017

Hemmense Bos Cross

Hemmen, gemeente Overbetuwe (GE)

3 km - 7 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Hemmense Bos Cross is inmiddels verlopen.

De Hemmense Bos Cross biedt een 7km en 3km over het Hemmense landgoed waarbij het asfalt zoveel mogelijk wordt gemeden. Vanuit pannenkoekenboerderij Aan de Linge wordt gestart. Bij zowel de dames als de heren zijn op beide afstanden prijzen te verdienen voor de eerste drie. Naast de wedstrijdafstanden wordt er ook een kidsrun georganiseerd.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hemmense Bos Cross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Hemmense Bos Cross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Hemmense Bos Cross.