zondag 7 mei 2017

Wings for Life World Run

Breda (NB)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Wings for Life World Run is inmiddels verlopen.

Op 7 mei vindt voor de vierde keer het grootste wereldwijde hardloopevenement plaats, de Wings for Life World Run. 34 locaties over heel de wereld starten allemaal tegelijkertijd. In Nederland klinkt het startschot in Breda om 13.00 uur.

De Wings For Life World Run is een uniek evenement, met een rijdende finishlijn. Het is een leuke 5 km wedstrijd, een 10 km wedstrijd, een 18,76 km wedstrijd, een marathon, een dubbele marathon, het is de afstand die jij wil dat het is. Het is jw wedstrijd, jij bepaalt. Op zondag 7 mei 2017, om precies 13.00 uur (Nederlandse tijd), gaat de Wings for Life World Run over de hele wereld op hetzelfde moment van start. Na 30 minuten begint de Catcher Car (de rijdende finish) met rijden en zal langzaam alle renners inhalen. Wie het langst de catcher car voorblijft, wint. 100% van al het inschrijfgeld gaat naar onderzoek dat levens verandert en gericht is op de genezing van dwarslaesie.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Wings for Life World Run .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Wings for Life World Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Breda (NB).
Meer hardloopevenementen in Breda (NB).