zondag 20 december 2015

Winterloop De Willys

Wilbertoord, gemeente Mill en Sint Hubert (NB)

2,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Winterloop De Willys is inmiddels verlopen.

Nieuws 35e Winterloop De Willy's 20 december 2015

v.v. De Willy's maakt zich op voor haar 35e Winterloop, die een week voor Kerstmis wordt gehouden, dus nog volop gelegenheid om te trainen. Zet u deze datum maar in uw loopagenda.


De organisatie gaat er vanuit dat iedere sporter, dus ook de hardloper, van tijd tot tijd zijn prestaties moet kunnen meten met collega-lopers, vandaar dat v.v. De Willy's zich heeft aangesloten bij de Run Competitie Land van Cuijk en Maasduinen. Vorig jaar was er een sterk deelnemersveld, maar wij verwachten dat zeker dit jaar veel hardlopers, die aan de Run Competitie meedoen, de weg naar Wilbertoord weer weten te vinden.

Vooral met het oog op het snelle parcours verwacht de organisatie toch weer een aantal bekende lopers/sters aan de start om op dit aantrekkelijke parcours hun persoonlijk record scherper te stellen. Het parcours bestaat uit rondes van 2˝ km en is voor het grootste gedeelte verharde weg en een gedeelte onverhard.


U kunt deelnemen op 3 afstanden:

De 2˝ km voor de jeugd t/m 15 jaar.Op deze afstand mogen natuurlijk ook senioren inschrijven maar daar zijn geen ere - prijzen voor. Bij de 2˝ km zijn in de volgend categorieën ere - prijzen: Jongens en meisjes 0 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar.
Op de 5 en 10 km zijn er 1e; 2e en 3e prijzen te behalen voor de heren en dames in de categorieën: 40-; 40+ en 50+. Voorinschrijven € 1,00 reductie op deze site of op www.inschrijven.nl
Na-inschrijven € 4,50 op 21 december in de kantine van v.v. De Willy´s, aan de Verbindingsweg 40 te Wilbertoord, tot 15 minuten voor aanvang van iedere loopafstand.
De starttijden van de "34e WINTERLOOP" zijn:
2˝ km 10.00 uur. 5 km 10.30 uur. 10 km 11.15 uur.
De "35e WINTERLOOP" is zowel voor wedstrijdlopers als voor trimmers... u kunt starten op elke afstand.

Alle deelnemers/sters kunnen de uitslagen en foto’s na de wedstrijd op deze site bekijken. - Inlichtingen: 06 – 13 46 15 44 of 0485-478797

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Winterloop De Willys.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Winterloop De Willys zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.