zondag 8 november 2015

Bikkel Mee voor Atjeh

Bronkhorst, gemeente Bronckhorst (GE)

7 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Bikkel Mee voor Atjeh is inmiddels verlopen.

BIKKEL JIJ OOK MEE VOOR ATJEH?!

Op zondag 8 november a.s. organiseert Stan Drouen in samenwerking met Stichting Weeshuis Atjeh een hardloop- en wandeltocht door de prachtige omgeving van Steenderen en Bronkhorst. Doel van het evenement is om geld op te halen voor Stichting Weeshuis Atjeh. Deze stichting is opgericht om de kinderen die slachtoffer zijn geworden van de Tsunami in 2004 en hierdoor wees zijn geworden, een kansrijke toekomst te bieden. Naast het vergroten van de kansen en zelfredzaamheid van de kinderen, staat Stichting Weeshuis Atjeh ook voor het voorzien in primaire levensbehoeften als veiligheid, onderdak, voedsel en kleding.

Bij dit evenement kunt u kiezen uit 2 afstanden en u kunt zelf bepalen of u wilt hardlopen of wandelen. De routes gaan grotendeels door het buitengebied van Bronkhorst en Steenderen en zijn voor het merendeel onverhard. Deelnamekosten zijn 10,- tijdens de voorinschrijving en deze sluit op 1 november. Na 1 november kunt u nog meedoen middels dag inschrijving en zijn de deelnamekosten 15,-. De opbrengst gaat naar Stichting Weeshuis Atjeh.

Durf je de uitdaging aan om mee te bikkelen of te wandelen in de 7 of 12 km route? Schrijf je dan in via de Facebookpagina van Weeshuis Atjeh of stuur een mail naar bikkelmeevooratjeh@gmail.com. Voor beide afstanden is de start op zondag 8 november om 11.00 uur bij sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen. Hopelijk tot dan!!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bikkel Mee voor Atjeh.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Bikkel Mee voor Atjeh zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.