zondag 20 september 2015

The Walkthrough

Groningen (GR)

6 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement The Walkthrough is inmiddels verlopen.

Groningen heeft er een nieuw uniek hardloop-evenement bij. In navolging van de grote steden in Europa en elders in de wereld krijgt Groningen een ’Walkthrough’. Dat is een unieke mogelijkheid om het sporten te combineren met het ontdekken van een stad: haar gebouwen, monumenten, pleinen en straten.

De allereerste Walkthrough in Groningen wordt zondag 20 september aanstaande gehouden. Daarmee krijgen hardlopers er een uitdagend evenement bij en plaatst Groningen zich in het rijtje van internationale steden waar dergelijke evenementen zich in korte tijd hebben ontwikkeld tot de populairste lopen van het jaar.

De Walkthrough zou je ook kunnen omschrijven als een stadscross. Daarbij genieten de lopers deze keer niet van een natuurlijke omgeving, maar juist van het stedelijke landschap.

Aangezien Groningen een prachtige stad is met niet alleen een historisch centrum en monumentale gebouwen, maar ook met moderne architectuur van allure, worden er veel lopers verwacht die kunnen genieten van hun sport en van de stad. De afstand van het parcours is zeven kilometer . Om iedereen optimaal te laten genieten is er een limiet gesteld aan het aantal deelnemers.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement The Walkthrough.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement The Walkthrough zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.