zondag 27 december 2015

Night Run Bergen op Zoom

Bergen op Zoom (NB)

5 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Night Run Bergen op Zoom is inmiddels verlopen.

Op zondag 27 december is het zo ver. Op deze datum zal de allereerste Runnersworld Nightrun in Bergen op Zoom worden georganiseerd. Op ruim 30 locaties in Nederland vindt dit evenement dit jaar op deze datum plaats. En dit jaar dus voor het eerst in Bergen op Zoom.

Nadine Broersen zal aanwezig zijn om het startschot te geven en de Night Run daarbij feestelijk te openen.
De Night run in Bergen op Zoom is een samenwerking tussen Runnersworld en de F!TFabriek. De Night Run is een sfeerloop die plaats vindt tussen kerst en oud en nieuw om samen het jaar op een leuke manier af te sluiten. De run van 5 kilometer zal van start gaan bij de Stay Okay. De lopers hebben onder andere een hoofdlampje en een reflecterend hesje aan, wat een wonderlijk effect geeft. Ook het startterrein en het parcours zal in winterse sferen worden aangekleed.

De Night Run steunt het Longfonds. Een deel van het inschrijfgeld zal ingezet worden voor wetenschappelijk onderzoek naar longziekten bij o.a. kinderen. In Nederland hebben meer dan 115.00 kinderen een ongeneeslijke longziekte.

Aan het evenement kunnen maximaal 1000 lopers deelnemen.

De start zal om 19:00 plaats vinden vanaf de Stay Okay in Bergen op Zoom.

De inschrijvingen gaan open vanaf 1 oktober 2015.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Night Run Bergen op Zoom .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Night Run Bergen op Zoom zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Night Run Bergen op Zoom .