zaterdag 29 augustus 2015

Sportfestival Maarsseveen

Maarssen (UT)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Sportfestival Maarsseveen is inmiddels verlopen.

Naast de 5k en de 10k hardlopen, is het ook mogelijk je in te schrijven voor een run-swim-run, waarbij er 2,5k hardgelopen wordt, 500 meter wordt gezwommen en weer 2,5k gelopen wordt. Het start- en finishdorp van de recreatieve sportwedstrijd wordt omgetoverd tot een gezellige zomerse braderie, met biologische producten en biologisch bier, zodat je direct na de finish gezond kunt ontspannen! Like ons op Facebook en blijf op de hoogte!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Sportfestival Maarsseveen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Sportfestival Maarsseveen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Maarssen (UT).
Meer hardloopevenementen in Maarssen (UT).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Sportfestival Maarsseveen.