zondag 13 september 2015

Crazy River Run

Gorinchem (ZH)

5 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Crazy River Run is inmiddels verlopen.

Crazy River Run 2015

Het favoriete trainingsrondje wordt een happening voor hardlopers: de Crazy River Run. De eerste helft op de weg, over de dijk langs de Merwede vanuit Gorinchem naar het dorp Vuren. De tweede helft trail: vanaf de dijk de uiterwaarden in en weer terug naar Gorinchem, offroad tussen de rivier en de dijk.

Voor een groep enthousiaste hardlopers uit de regio is dit een geliefd trainingsparcours dat ze met geestverwanten willen delen. De Crazy River Run is dus uitgezet voor en door hardlopers. Het wordt geen officiële Atletiekunie-wedstrijd, maar wel wordt gezorgd voor officiële tijdregistratie, zodat de lopers voor zichzelf weten hoe ze gepresteerd hebben.

Er is een uitdagende route voor alle niveaus. De Crazy River Run met parcours over 5 en 15 kilometer en kinderen rennen de één kilometer lange Crazy River Kids Run onder professionele begeleiding.

Loop mee met de derde Crazy River Run op 13 september 2015! Het startschot klinkt om 14:00 uur Buiten de Waterpoort in Gorinchem.

• Kidsrun 14:00 uur
• 15 km 14:15 uur
• 5 km 14:30 uur

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Crazy River Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Crazy River Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.