zaterdag 29 augustus 2015

Sportfestival Maarsseveen

Maarssen (UT)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Sportfestival Maarsseveen is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 29 augustus 2015 vindt het 1e Sportfestival Maarsseveen plaats: Een recreatieve Run-Swim-Run duatlon met een zomerse biologische braderie in het start- en finishdorp!

Ben je recreatief hardloper of beoefen je een andere (team)sport en lijkt het je leuk om eens een andere discipline te proberen? Schrijf je dan in – alleen of met een team – voor de Run-Swim-Run van Sportfestival Maarsseveen op zaterdag 29 augustus. Een goede training voor de hardloopwedstrijden en triatlons in het najaar en een goede voorbereiding op het nieuwe sportseizoen! Twijfel je over het zwemmen? 500 meter is niet niks, maar voor iedere geoefende sporter mag dit geen belemmering zijn. Houd je het toch liever alleen bij het hardlopen, dan is er ook een standaard hardloopwedstrijd.

Tijdens en na afloop van het sportieve gedeelte van de dag bieden ondernemers uit de regio hun producten aan op de braderie. Deelnemers en toeschouwers kunnen hier terecht voor een lekker en gezond hapje en een verfrissend drankje. Voor iedere inschrijving wordt een bedrag overgemaakt naar een goed doel. Kortom een Sportfestival dat zich richt op:

“Duurzaam sporten, Gezond ontspannen!”

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Sportfestival Maarsseveen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Sportfestival Maarsseveen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Maarssen (UT).
Meer hardloopevenementen in Maarssen (UT).