donderdag 25 juni 2015

Prestatieloop Oostendorp

Elburg (GE)

0,8 km - 1,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Prestatieloop Oostendorp is inmiddels verlopen.

Tijdens de jaarlijkse Oostendorpdagen wordt er een prestatieloop georganiseerd op donderdagavond 25 juni. De start is om 19.45 uur voor de 5 en de 10 km. Na een korte lus door Oostendorp gaat het via landelijke wegen buiten de bebouwde kom in de richting van Oosterwolde. Voor de 5 km is er halverwege een keerpunt, de lopers voor de 10 km gaan door tot aan het keerpunt vlak voor Oosterwolde. De deelname kosten zijn 3 euro. Als herinnering ontvangt u een vaantje en voor de winnaars van de 5 en 10 km is een geldprijs van 15 euro gereserveerd Voor de jeugd (t/m 9 jaar) is een 800 meter parcours uitgezet in de dorpskern van Oostendorp. Voor de jeugd van 9 t/m 12 jaar is een parcours van 1500 meter. Starttijd is rond 19.50 uur nadat de 5 en 10 km lopers zijn vertrokken. Deelname kosten zijn voor kinderen t/m 12 jaar gratis. Iedere deelnemer krijgt een vaantje en voor de nummer 1,2 en 3 bij de jongens en de meisjes is een prachtige beker te winnen. Inschrijving kan vanaf 18.45 uur op het veld achter de Prins Willem Alexanderschool.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Prestatieloop Oostendorp.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Prestatieloop Oostendorp zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Elburg (GE).
Meer hardloopevenementen in Elburg (GE).