zaterdag 6 juni 2015

de Fitste van Deventer

Deventer (OV)

4 km - 6 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement de Fitste van Deventer is inmiddels verlopen.

De Fitste van Deventer is een obstakelrun met spannende en uitdagende hindernissen. Van modderbaden, kanoŽn, buikschuiven en een apenhang, tot kruipen door buizen, hangen aan netten, balschieten en een colourtunnel.

Kortom, veel beleving! En niet alleen voor de sterksten, want je moet ook snel en lenig zijn, balgevoel hebben en een flink portie doorzettingsvermogen.

Wie mag zich een jaar lang De Fitste van Deventer noemen? Uiteraard is meedoen voor de beleving ook mogelijk, individueel of in een team, of zelfs met je familie. Dit evenement wordt georganiseerd met lokale partners zoals sportverenigingen, scouting en survivalverenigingen, lokale ondernemers, onderwijsinstellingen en fitnesscentra.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement de Fitste van Deventer.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement de Fitste van Deventer zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Deventer (OV).
Meer hardloopevenementen in Deventer (OV).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement de Fitste van Deventer.