zondag 14 juni 2015

Run for KiKa Utrecht

Utrecht (UT)

1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Run for KiKa Utrecht is inmiddels verlopen.

Run for KiKa is een reeks sportieve hardloopevenementen door heel Nederland voor de Stichting Kinderen Kankervrij. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 km en voor de kinderen is er een speciale KidsRun van 1 km.

De Run for KiKa in Utrecht vindt plaats op 14 juni in het Maximapark. Het belooft een heel gezellige dag te worden. Vanaf 13.00 uur tot 15.30 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor het hele gezin! Runners, KidsRunners, publiek: iedereen is welkom! Voor de kinderen zijn verschillende attracties in het speciale KiKaFun-gedeelte, waaronder springkussens en allerlei workshops! Daarnaast zijn er leuke optredens op het podium.

Met dit evenement wordt er zoveel mogelijk geld opgehaald voor de Stichting Kinderen Kankervrij. Deelnemers en vrijwilligers zetten zich massaal in om KiKa te helpen bij het realiseren van haar doel, namelijk: de genezingskans voor kinderen met kanker verhogen. Van 75% nu naar 95% in 2025.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Run for KiKa Utrecht.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Run for KiKa Utrecht zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Utrecht (UT).
Meer hardloopevenementen in Utrecht (UT).