maandag 27 april 2015

SterkselCityRun

Sterksel, gemeente Heeze-Leende (NB)

2,5 km - 5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement SterkselCityRun is inmiddels verlopen.

SterkselCityRun bestaat uit 2 afstanden. 2.5km of 2rondes van 2,5km dwars door het centrum van Sterksel
Voor beide disciplines zijn er prijzen te verdienen in 3 categorieen: Dames, Heren en Deelnemer die het meest ludiek is verkleed!

Voorinschrijving kost 3,5 euro. De opbrengsten van deze Run komt ten goede aan het Kinderplein@SterkselCity op zondag 12 juli in het centrum van Sterksel, denk hierbij bijvoorbeeld aan een springkussen. Zo kunnen de kinderen, maar ook papa, mama, ooms, tantes, etc. een bijdrage leveren aan een te gek plein op die dag!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement SterkselCityRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement SterkselCityRun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement SterkselCityRun.