zondag 31 mei 2015

Running Winterswijk

Winterswijk (GE)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Running Winterswijk is inmiddels verlopen.

Op zondag 31 mei 2015 vind de derde editie plaats van ‘Running Winterswijk'.

Het begon op Moederdag in 2013 met de Ladies First Run, georganiseerd door een stel enthousiaste Winterswijkers. Hen stond een uniek evenement voor ogen voor liefhebbers, waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de schitterende omgeving van Winterswijk en waarbij plezier, sfeer en genieten voorop staan.

Afgelopen jaar vond op 29 juni 2014 vond de 2e editie plaats van dit aantrekkelijke en sfeervolle hardloopevenement. Ditmaal met een 5 en 10 kilometer voor zowel dames als heren, met start en finish op een unieke locatie: Strandbad Winterswijk. De deelnemers liepen door het schitterende Nationaal Landschap van Winterswijk, over bruggetjes, paden en zelfs een bleekweide. De enorme hoosbui tijdens de run deed niets af aan het enthousiasme maakte het samen met de sfeer en omgeving voor iedereen tot een onvergetelijk evenement.

Ook dit jaar zal de unieke run plaatsvinden op- en rond het Strandbad Winterswijk. Er is nu een speciale route uitgezet voor de 10 km. Dus de 5- en 10 km lopen hun eigen route door het prachtige Winterswijkse buitengebied.

Sfeer, plezier en beleving kenmerken dit unieke hardloopevenement.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Running Winterswijk.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Running Winterswijk zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.