zaterdag 14 maart 2015

REDRUN

Oosterbeek, gemeente Renkum (GE)

3 km - 5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement REDRUN is inmiddels verlopen.

In de maand maart organiseren 4 studenten van Hogeschool Schoevers in Arnhem een hardloopevenement voor het goede doel het Rode Kruis onder de naam REDRUN. Het hardloopevenement zal plaatsvinden op 14 maart bij O.S.V Onder Ons in Oosterbeek. Er is een parcours uitgezet van precies een kilometer. Je kunt kiezen om 3 of 5 rondes te lopen.

Wil je deelnemen aan de REDRUN en het Rode Kruis hierdoor steunen? Meld je dan nu aan via: redrun.arnhem@gmail.com en vermeldt hierbij de gewenste afstand die je wilt lopen. Deelname kost slechts 5,00 per persoon. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 100 lopers deelnemen aan het evenement!


Het evenement zal worden geopend door de Wethouder van Sport. Het volledig opgehaalde bedrag wordt door middel van een cheque aan het Rode Kruis geschonken.

Wil je niet deelnemen, maar wel doneren? Dat kan op www.hetrodekruis.nl evenement REDRUN of in de giftenbus die in de kantine aanwezig zal zijn. Tevens zal er in de consumptieprijzen in de kantine een kleine toelage verwerkt zitten, de opbrengst hiervan gaat ook naar het goede doel!

Graag tot ziens op 14 maart bij de REDRUN!

Adres:
O.S.V. Onder Ons
J.J. Talsmalaan 9
6862 BZ Oosterbeek


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement REDRUN.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement REDRUN zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.