zondag 28 juni 2015

Omloop van Empel

Empel, gemeente 's-Hertogenbosch (NB)

1,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Omloop van Empel is inmiddels verlopen.

De Omloop van Empel wordt hét nieuwe hardloopevenement voor Empel en omstreken. Met veel inzet en groot enthousiasme wordt momenteel de hand gelegd aan alle voorbereidingen om de eerste editie tot een geslaagde loop te maken.
Sporten is gezond en verbindt mensen met elkaar. Twee eigenschappen die perfect bij Empel en omstreken passen. De laatste jaren zien we meer en meer mensen buiten hardlopen, op zichzelf of in groepsverband. Hardlopen is populair!

Wij zijn een groep enthousiaste hardlopers die samen zijn gekomen omdat wij vinden dat Empel een eigen hardloop-event verdient. Wij hebben de ambitie dit event jaarlijks te organiseren.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Omloop van Empel.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Omloop van Empel zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Omloop van Empel.