zaterdag 11 april 2015

Cauberg Trail Valkenburg

Valkenburg, gemeente Valkenburg aan de Geul (LI)

9 km - 18 km - 28 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Cauberg Trail Valkenburg is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 11 april 2015 vindt voor de derde keer de Cauberg Trail Run in de gemeente Valkenburg aan de Geul plaats. Na het succesvol verlopen van de vorige editie kunnen we het niet laten om het parcours te verlengen naar 28km (1 ronde).
Nog meer hoogte meters, nog uitdagender, dus voor de echte trail runner een must. Maar de kortere varianten 9km en 18km zullen niet onderdoen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Cauberg Trail Valkenburg.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Cauberg Trail Valkenburg zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Cauberg Trail Valkenburg.