zaterdag 10 oktober 2015

Trailrun Terschelling

West-Terschelling, gemeente Terschelling (FR)

15 km - 25 km - 50 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Trailrun Terschelling is inmiddels verlopen.

Trailrunning op Terschelling is een van de nieuwste activiteiten. Bent u op zoek naar een unieke ervaring waarbij u deel uitmaakt van uw omgeving? Samen met u bepalen we de intensiteit en het niveau van de run. Aan de hand hiervan worden de route en het start- en eindpunt bepaald. Met onze eilandkennis kunnen wij u de mooiste paden van het eiland laten zien. U komt op plekken waar u nog nooit bent geweest. Dit jaar organiseren wij op zaterdag 10 oktober een trailrunning event met de volgende afstanden: 15, 25 en 50 kilometer.
De website voor Trailrun Terschelling is online http://www.trailrunterschelling.nl
Via de website kunnend deelnemers zich direct inschrijven voor de 15, 25 of 50 km parcours door de prachtige natuur van Terschelling!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Trailrun Terschelling.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Trailrun Terschelling zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Trailrun Terschelling.