zaterdag 7 november 2015

Plantsoenloop

Groningen (GR)

1 km - 2 km - 4 km - 8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Plantsoenloop is inmiddels verlopen.

Doe mee aan de oudste en gezelligste loop van Groningen! Het evenement dat jaarlijks op de eerste zaterdag van november georganiseerd wordt. Het parcours gaat door hťt park van Groningen: het Noorderplantsoen. Naast de mooie route is er gezelligheid bij de start, met diverse stands en activiteiten.

De 4 km en 8 km voor recreanten is een loop voor de gezelligheid en zonder prijzen en voor de fanatieke lopers is de 4 km en 8 km Wedstrijdloop. In het Noorderplantsoen is een parcours van 2 km uitgezet. Dat houdt in de 4 km deelnemers twee rondes lopen en de 8 km vier rondes.

Jong geleerd is oud gedaan! Hardlopen voor kids, zelf de allerkleinsten mogen meedoen. Er zijn drie verschillende afstanden met bijbehorende leeftijdscategorieŽn; de 1 K Kidsrun, de 2 km Scholierenloop of de 4 km Scholierenloop.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Plantsoenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Plantsoenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.