zaterdag 27 juni 2015

Tough Ten Miles - Farmers Fun

Oisterwijk (NB)

8 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Tough Ten Miles - Farmers Fun is inmiddels verlopen.

De Tough Ten Miles Farmers Fun in Oisterwijk gaat haar derde editie tegemoet. Inmiddels is de Farmers Fun een begrip in Oisterwijk en haar bosrijke omgeving geworden en mogen we als organisatie rekenen op groot materieel en fantastische creativiteit van de loonwerkers, partners en natuurlijk van onze gewaardeerde naamgevers van de run; de boeren.

De veelzijdigheid van het parcours wordt weer optimaal gebruikt om de deelnemers uit te dagen op een groot aantal hindernissen. Hiervoor worden alle mogelijkheden aangewend en zal het de Tough Runners niet eenvoudig worden gemaakt.

We hebben veel geleerd van de voorgaande edities en goed geluisterd naar onze deelnemers. Succesvolle obstakels worden uitgebreid en nieuw spektakel zal worden toegevoegd aan een uitdagende mix van Farmers Fun hindernissen.

Deelnemers en toeschouwers worden welkom geheten op het event terrein van Streekpark Klein Oisterwijk. Direct in het zicht en op korte loopafstand worden te gekke hindernissen gebouwd, waar de deelnemers zich een weg over-, onder- of doorheen moeten zien te banen en de toeschouwers kunnen genieten van de geleverde strijd en het getoonde spektakel.

Iedereen is uitgenodigd om na het event een lekker biertje mee te drinken en te genieten van een heerlijke barbecue met toffe muziek.

De Tough Men en Dirty Ladies kiezen voor 5 Miles of voor de totale run van 10 Miles. De KIDS in de leeftijd 4 tot en met 13 jaar worden uitgedaagd op een eigen parcours met eigen afstanden.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Tough Ten Miles - Farmers Fun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Tough Ten Miles - Farmers Fun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.