zondag 14 juni 2015

Child Learn Marathon

Schimmert, gemeente Nuth (LI)

7 km - 14 km - halve marathon - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Child Learn Marathon is inmiddels verlopen.

Op 14 juni 2015 vindt de zesde editie van de Child Learn Marathon plaats. Herberg Mareveld in het landelijk gelegen Schimmert is deze dag wederom de startplaats, waar we om 10.00 uur starten met de kleinste sportievelingen (kinderen van groep 3 t/m 8 uit het basisonderwijs). Om 11.00 uur starten de deelnemers voor de afstanden 7 en 14 km. Een uur later, om 12.00 uur wordt het startsein gegeven voor de halve en hele marathon en de estafette.
Voorinschrijving is mogelijk t/m 9 juni via het online inschrijfformulier.
Dag inschrijving is mogelijk tot een uur voor de marathon. Door deelname aan de Child Learn Marathon steunt u direct het goede doel. Child Learn zorgt ervoor dat kinderen in India leren in plaats van werken. Al het inschrijfgeld en sponsorgelden voor de Child Learn Marathon gaan rechtstreeks naar Child Learn.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Child Learn Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Child Learn Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Child Learn Marathon.