zondag 23 augustus 2015

Fean Run

Heerenveen (FR)

6,4 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Fean Run is inmiddels verlopen.

Loop jij regelmatig hard in en om Heerenveen, heb jij een doel nodig waar je voor wil trainen of heb je gewoon eens zin om een 4 mijl te lopen? Meld je dan nu aan voor de Fean Run op 13 juni 2015 in het centrum van Heerenveen. De route zal je in- en om Heerenveen leiden en laat je kennismaken met het sportieve Heerenveen.

Wandel je liever de 4 mijl? Ook dan ben je van harte welkom!

De te lopen afstand is 4 mijl op zaterdagmiddag 13 juni in Heerenveen. We vertrekken vanaf Sportstad Heerenveen en finishen op de Koemarkt in Heerenveen. Op de Koemarkt is het één groot hardloopspektakel! Sfeer, muziek, gezelligheid en een relatief eenvoudig parcours.

De opbrengst van de Fean run gaat volledig naar het goede doel. De goede doelen van de Fean Run 2015 zijn het Jeugdsportfonds en Europa Kinderhulp. De deelnemers lopen niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de twee goede doelen van het evenement.

Kijk op de Facebook-pagina van de Fean Run voor meer informatie en blijf op deze manier op de hoogte van alle nieuws.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Fean Run .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Fean Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.