zondag 8 maart 2015

Arnhem Loopt Trail

Velp, gemeente Rheden (GE)

5,5 km - 11 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Arnhem Loopt Trail is inmiddels verlopen.

Op zondag 8 maart organiseren we onze vierde loopwedstrijd, en daarmee onze tweede trailrun. In de zomer van 2013 hadden we de eerste ARNHEM LOOPT TRAIL, dit jaar de tweede. Wederom in Beekhuizen in Velp, wat de bijnaam ‘Klein Zwitserland’ draagt. En niet voor niks; veel hoogteverschil, fraaie paadjes, waterpartijen en vooral veel eye-candy onderweg. Er zijn twee afstanden, één van 5,5 km. en één van 11 km.

De start is om 10.00 uur, en er is gratis parkeergelegenheid bij de Arnhemse Hockey Club aan de Beekhuizensweg 95, op nog geen tweehonderd meter afstand van de start (recht tegenover de parkeerplaats loop je het bos in, dan zie je het startgebied meteen). We werken met een grote startklok, er is een uitgebreid verzorgingspost en een professionele organisatie.

Deelname kost tien Euro en bij je startnummer krijg je ook een waardebon t.w.v twintig Euro van Runnersworld Arnhem! Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar arnhemloopt@hotmail.com. Na-inschrijven kan ook, tot een half uur vóór de start, voor twaalf Euro. We zien je graag aan de start op zondag 8 maart!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Arnhem Loopt Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Arnhem Loopt Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.