zaterdag 18 april 2015

MS Motion

Maarssen (UT)

5 km - 10 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement MS Motion is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 18 april 2015 organiseert het Nationaal MS Fonds voor de tweede keer MS Motion! Een wandel maar ook een hardlooptocht door het Groene Hart van Nederland!

MS Motion is een wandel- en hardloopevenement. De wandelroutes bestaan uit 3 verschillende afstanden: 5 km, 10 km en 25 km. De hardloopafstanden bestaan uit 5 km en 10 km.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MS Motion.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement MS Motion zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Maarssen (UT).
Meer hardloopevenementen in Maarssen (UT).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement MS Motion.