vrijdag 20 maart 2015

Vakantiepark t Urkerbos Night Run

Urk (FL)

8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Vakantiepark t Urkerbos Night Run is inmiddels verlopen.

Vakantiepark `t Urkerbos Night-Run

Stichting `Urker Startschot organiseert samen met vakantiepark `t Urkerbos op 20 maart om half 8 `s avonds een hardloopwedstrijd rondom de camping en het Urkerbos. Het is een gevarieerd parcours, waarbij met natte omstandigheden rekening gehouden moet worden met modder.

De inschrijfkosten bedragen 4, elke loper is verplicht een hoofdlampje te dragen omdat er gelopen wordt in het schemer. De lopers die geen hoofdlampje hebben kunnen deze kopen bij de organisatie kosten 3,- dit dient te worden aangegeven bij het voorinschrijven. Er kan uitsluitend een hoofdlampje worden besteld bij het voorinschrijven. De route wordt weergegeven met lint en licht.

Er kan worden ingeschreven op www.inschrijven.nl op de dag van de wedstrijd kan vooraf worden ingeschreven in de kantine van de camping. Het afhalen van het startnummer gebeurt in de kantine van de camping. Na afloop van de wedstrijd is er voor iedere deelnemer een flesje water en een warme snack. Ook bestaat de mogelijkheid om voor eigen rekening consumpties te nuttigen.

Sportieve groet en graag tot 20 maart!
Stichting Urker Startschot


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Vakantiepark t Urkerbos Night Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Vakantiepark t Urkerbos Night Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Urk (FL).
Meer hardloopevenementen in Urk (FL).