zaterdag 25 juli 2015

VTM loop

Maasdijk, gemeente Westland (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement VTM loop is inmiddels verlopen.


Welkom bij de VTM loop

De gezelligste hardloopwedstrijd van het Westland is op 25 juli 2015 in Maasdijk. De VTM loop vindt plaats over de afstand van 10 kilometer die loopt over een gevarieerd parcours in en rondom Maasdijk. Wie liever kiest voor de afstand van 5 km is van harte welkom bij de Kester & Partnersloop.
Deelnemers lopen over een snel en verkeersvrij parcours en ontvangen na de eindstreep een uitstekende verzorging op het sfeervolle finishveld. Zoals gebruikelijk ontvangt iedere deelnemer aan de VTM loop of de Kester & Partnersloop een fraai en origineel runningshirt als herinnering.

De jeugd kan weer gezellig meedoen met de Beekenkamp Jeugdloop.

Voor het Dael Sportief Wandelen zijn mooie routes uitgezet van 10, 25 en 40 km. Ook dit jaar worden de wedstrijden gelijktijdig gehouden met het Zomerspektakel Maasdijk wat zal bijdragen aan een nog leuker en completer evenement.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement VTM loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement VTM loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.