zondag 28 juni 2015

Trailrun Kennemerduinen 28 juni

Zandvoort (NH)

10 Engelse mijl - 18 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Trailrun Kennemerduinen 28 juni is inmiddels verlopen.

Trailrun Kennemerduinen
De trailrun Kennemerduinen staat zondag 28 juni 2015 om 09.30 uur op het programma! Een behoorlijk pittige loop. De trailrun Kennemerduinen is bij uitstek geschikt voor (halve) marathon lopers die de conditie flink willen verbeteren. Veel duinen en deels langs de waterlijn van de Noordzee. Je kunt onderweg kiezen tussen zwaardere en lichtere trajecten. Kies je voor de variant “zwaar” dan maak je veel “hoogtemeters”. Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes.
Trailrun met bekende cols
De loop begint en eindigt bij de boulevard www.bloomingdaleaanzee.com. Vanaf de start lopen we een stukje langs de waterlijn van de Noordzee. Je zult bij deze trail onder andere de duintoppen “Lichtbakkeet” (berg), “Konijnenberg” en “Hazenberg zien”. Verder zie je ook de bekende duinmeren ‘t Wed en Het Vogelmeer. Uitzonderlijk mooie uitzichten.
Parkeren
Bij voorkeur parkeren in de buurt van deze locatie www.bloomingdaleaanzee.com na afloop kun je hier namelijk prima zitten nagenieten. Binnenkort meer foto’s voor de sfeer impressie.
Meedoen!
Direct inschrijven kan via Inschrijven of met een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl. Nu ook op facebook www.facebook.com/rch.heerde. De kosten voor één event zijn € 10,- en voor € 20,- per jaar kun je al drie trailsruns deelnemen (exclusief de Veluwe Marathon / Summertrail). Bij het inschrijven heb je verschillende keuze opties om direct voor meerdere trails in te schrijven. Zelfs voor een heel jaar. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging. Voorwaarde voor deelname aan deze trail in groepsverband is dat je 15 kilometer kunt afleggen met een minimale snelheid van 11km/uur. Snellere lopers maken extra kilometers waardoor iedereen er vol voor kan gaan! Bij deze loop zul je circa 10EM tot maximaal 18km kilometer afleggen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Trailrun Kennemerduinen 28 juni.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Trailrun Kennemerduinen 28 juni zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.