zondag 25 januari 2015

Station loop Wezep Zwolle

Zwolle (OV)

10 Engelse mijl - 18 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement Station loop Wezep Zwolle is inmiddels verlopen.

Stationloop Wezep Zwolle
Op 25 januari is er weer de mooie station loop van Wezep naar Zwolle. We lopen via de Wezepse heide en de uiterwaarden van de IJssel bij Hattem naar Zwolle. Het is een erg mooie route om 2015 goed te starten. De Station loop van station Wezep naar Zwolle start om 09.30 uur.
Route
De Hardlooproute gaat over de Wezepse heide en via Hattem naar Zwolle. Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes. De loop is ca 16 of 18 kilometer (1 uur en 45 minuten). Treintijden zie je hier: www.ov9292.nl. Door gebruik te maken van het treinvervoer kun je gemakkelijk bij de start en finishplaats komen. Voor de deelnemers is er in Zwolle koffie! Zodra de trein uit Zwolle om 09.29 in Wezep aankomt start de loop (dus deze trein kun je nemen, daar wachten we op)
Meedoen! Direct inschrijven kan via Inschrijven of met een e-mail naar info@trail-running-veluwe.nl. Nu ook op facebook www.facebook.com/rch.heerde. De kosten voor één event zijn € 10,- en voor € 20,- per jaar kun je al drie trailsruns deelnemen (exclusief de Veluwe Marathon / Summertrail). Bij het inschrijven heb je verschillende keuze opties om direct voor meerdere trails in te schrijven. Zelfs voor een heel jaar. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging.
Je kunt je ook opgeven met een e-mail aan info@trailrunning-veluwe.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Station loop Wezep Zwolle.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Station loop Wezep Zwolle zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Zwolle (OV).
Meer hardloopevenementen in Zwolle (OV).