zaterdag 28 maart 2015

Landalloop

Hellendoorn (OV)

1 km - 2,5 km - 5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Landalloop is inmiddels verlopen.

Start en finish is op het Landgoed van Landal De Hellendoornseberg in Hellendoorn, met afstanaden van 1km.2km,5km,10km en15 km . het parcours loopt over het park en over mooie verharde fiets en bospaden van de Sallandse Heuvelrug.De Kids hebben gratis zwemmen in het overdekte zwembad van Landal. er zijn geldprijzen in verschillende cat. op de 10 en 15 km,Herinnerig:sportsokken.Met uw startnummer maakt u kans op een gratis weekendverblijf op een Landal Green Parks.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Landalloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Landalloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Landalloop.