zondag 8 februari 2015

Sukerbietenloop

Dalmsholte, gemeente Ommen (OV)

25 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Sukerbietenloop is inmiddels verlopen.

Trailrun:
Op 8 februari 2015 organiseert Team Sukerbiet voor de tweede maal de Sukerbietenloop.
Deze trailrun van 25 Km is uitgezet in 1 van de mooiste natuurgebieden van Nederland.
Met de Lemelerberg en Archemerberg die 78 meter boven het Sallandse landschap uitsteekt biedt dit een uniek parcours met sportieve hoogteverschillen en mooie vergezichten.

Doelstelling:
Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2015 komt ten goede aan het KWF (50%), projecten voor de ouderen van Lemelerveld (25%) en projecten voor de minima van Lemelerveld (25%). Als tegenprestatie voor het gebruik mogen maken van het natuurgebied heeft Team Sukerbiet enkele schapen van Landschap Overijssel geadopteerd en levert daarmee een bijdrage voor de instandhouding van de schaapskudde.

Startlocatie:
Om het aantal kilometers over verharde wegen zoveel mogelijk te beperken hebben we voor 2015 gekozen voor een nieuwe startlocatie, dichterbij de Lemelerberg, namelijk Streekrestaurant De Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a, Dalmsholte.
Starttijd: 12.30 uur

Kosten:
Het inschrijfgeld bedraagt 17,50, maar we nodigen je van harte uit om een (kleine) extra donatie te doen, om op die manier onze goede doelen extra te steunen!

Voorinschrijven kan tot 31 januari 2015, of totdat het maximale aantal deelnemers van 300 is bereikt.

Zie ook www.teamsukerbiet.nl


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Sukerbietenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Sukerbietenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Sukerbietenloop.