zaterdag 20 juni 2015

Ladies Run Katwijk

Katwijk aan Zee, gemeente Katwijk (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Ladies Run Katwijk is inmiddels verlopen.

Ladies'Run Katwijk: 20 juni 2015

Op zaterdag 20 juni 2015 staat dè hardloopwedstrijd voor dames op het programma: de Ladies'Run. Voor de vierde keer wordt deze run georganiseerd in het mooie Katwijk. De opbrengst van dit jaar gaat naar de stichting Ruby and Rose, een stichting die aandacht vraagt voor gynaecologische kanker. Het startschot klinkt om 10.30 uur.

Locatie: Strandpaviljoen Zomers

Het verzamelpunt is Standpaviljoen Zomers. Hier is van alles te beleven voor jou én je supporters! Op een gezellige mini-fair kun je je nagels laten lakken én heerlijk shoppen. Of wat dacht je van een heerlijke voetmassage na de run of allerlei activiteiten voor de kleinste supportertjes. Er is genoeg te beleven!

Tijdregistratie

We willen allemaal weten welke tijd we hebben neergezet op de 5 of 10 kilometer en daarom werken we dit jaar met een tijdregistratiesysteem. Heb je je van te voren ingeschreven dan ontvang je bij strandpaviljoen een startnummer mét chip, zodat we exact jouw tijd kunnen meten. Jouw uitslag kun je direct zien op de schermen bij de finish. Ook kun je jouw tijden achteraf zien op uitslagen.nl of racetimer.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ladies Run Katwijk.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Ladies Run Katwijk zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.