vrijdag 15 mei 2015

bike2run

Vlissingen (ZE)

halve marathon
Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement bike2run is inmiddels verlopen.

15 mei 2015, (vrijdag na Hemelvaart) is het weer zover!
Je kunt je nu weer inschrijven voor deze unieke wedstrijd voor duo's, een halve marathon over een prachtig parcours langs o.a. de boulevards van Vlissingen. Bij Bike2Run is hardlopen een samenspel tussen een loper en een fietser die gedurende de wedstrijd bij elkaar blijven en die, waar en wanneer ze willen, mogen wisselen van positie. Het plezier, enthousiasme en het elkaar om de beurt aanmoedigen vanaf de fiets zorgt voor een wisselwerking waarbij het optimale uit de lopers wordt gehaald. Voordat je het weet ben je weer aan de finish! Daar aangekomen gaan we gewoon verder met een spetterende afterparty en een uitgebreide barbecue. Tussendoor heb je nog wel gelegenheid om te douchen en om te kleden. De start, finish en afterparty vinden allemaal plaats op het terrein van Trainingscentrum Vlissingen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement bike2run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement bike2run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.