zondag 11 januari 2015

Midwintercross

Netersel, gemeente Bladel (NB)

0,8 km - 1,5 km - 4,5 km - 9 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Midwintercross is inmiddels verlopen.

Op zondag 11 januari 2015 organiseert VV Netersel, met ondersteuning van AVRí69, de midwintercross met verschillende disciplines op en rond sportpark de Groesbocht in Netersel. De cross wordt gehouden op een bosrijk parcours met diverse bochten en kleine heuvels. De dag begint met de scholierenloop voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Daarna is het de beurt aan de trimlopers, die kunnen kiezen uit afstanden van 4500 of 9000 meter. Tot slot is er een estafetteloop van 5 personen die ieder 1500 meter lopen. Deze loop is bedoeld voor iedereen die met elkaar een leuke en sportieve middag wil beleven. Behalve voor de snelste, zijn er ook ludieke prijzen in deze categorie beschikbaar.Het is mogelijk om het parcours te lopen met spikes. Verder zijn er ook kleed- en doucheruimtes en een masseur aanwezig.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Midwintercross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Midwintercross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Midwintercross.