vrijdag 20 maart 2015

Open Fries Kampioenschap TrappenRun

Heerenveen (FR)

2,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Open Fries Kampioenschap TrappenRun is inmiddels verlopen.

Meedoen met TrappenRun voor het Foppe Fonds
VRIJDAG 20 MAART 2015
3 gebouwen, 735 treden!
Doe jij ook mee?

Ren naar de toppen van de gebouwen. Een unieke belevenis met start en finish in het Abe Lenstra stadion. Doe mee en steun het Foppe Fonds. Met de opbrengst helpt het Foppe Fonds kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking.
Op 20 maart trotseren de deelnemers 735 traptreden in de gebouwen Rabobank, Priore/Sport Fryslân en Elkien met als hoogtepunt de finish op het veld van het Abe Lenstra Stadion. Iedereen kan meedoen! Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar is de route aangepast. De TrappenRun vindt plaats tijdens de wedstrijd van het vrouwenelftal sc Heerenveen – PSV.
Het goede doel
Het evenement staat in het teken om geld in te zamelen voor kinderen met een beperking. Het Foppe Fonds zorgt ervoor dat zij kunnen sporten waaronder paardrijden. Door het paardrijden kunnen de kinderen in hun dagelijks leven beter functioneren. Foppe de Haan is beschermheer van het Foppe Fonds. In dit promofilmpje roept Foppe iedereen op om mee te doen: http://youtu.be/VlvzuzZ8DkM
Aanmelden
De kosten zijn tien euro voor toppers en recreanten en kinderen tussen de 7 en 12 jaar betalen vijf euro. Dit bedrag gaat volledig naar het Foppe Fonds. Dit bedrag is ook inclusief een 4 toegangskaarten voor de wedstrijd vrouwenelftal sc Heerenveen-PSV.
Prijzen
Deze zijn niet mis. Bij de volwassenen zijn de prijzen als volgt: Tom Tom Mutlicardiohorloge (1e prijs), een arrangement voor 2 personen bij sc Heerenveen (2e prijs) en 1 minuut winkelen bij de Jumbo (3e prijs). De nummers 1,2 en 3 bij de Kidsloop ontvangen een beker en 2 kaarten van een wedstrijd bij sc Heerenveen. Tevens ontvangt de organisatie of team met de meeste deelnemers kaarten van een wedstrijd bij sc Heerenveen.
Voor meer informatie over het evenement: www.ofktrappenrun.nl


Unive is sponsor van de OFK TrappenRun


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Open Fries Kampioenschap TrappenRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Open Fries Kampioenschap TrappenRun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.